Thaimorsan

Thaimorsan

Annons

God lördag!

Uppe med tuppen! Sitter nu på MTRexpress på vägen upp till Sthlm med Emma och gravida Susana, Prim och Isadora är såklart med. Det kommer bli superskoj då vi ska på Formex idag och LOPPIevent imorn innan vi åker hem igen. 

 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Pass till bebis

Idag blev det en tur till Polisen och vi fixade ett pass till Prim! 

Måns ville åka nånstans, kanske charter sista minuten innan han börjar jobba igen. Han har ju BARA varit föräldraledig i 5 mån och har hela september kvar plus att han har inte tagit någon semester än. Jag satte igång och kollade resor…men ingen tänkte på att Prim inte har nåt pass haha! Vi kan ju inte åka då. Sedan har jag kollat på nåt från 13 sep. 

På Passansökam hos Polisen gick rätt fort. Vi kom 13:30 och då var det två före oss. Sedan blev det fullt med folk inom 30 min! Tur! 

Prim var jättesnäll och Polisen hade en Bumbostol som alla bebisar gick låna, jättesmidigt. 

Det tar 5 dagar och ett SMS kommer när vi kan hämta. Sedan april 2016 så är pass för barn under 12 år giltig i 3 år! 

Nu när vi kom hem så kollade Måns sitt pass och den går ut 29 aug! Så det blir en tur till Polisen för honom på måndag bums! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Jag & Ben & Jerry

Ungarna har somnat. Vi har delat på oss och lagt barnen i varsitt rum. Det tog en timme men de somnade i alla fall. Tilda vill inte sova ensam än så nu är det tredje natten hon vill sova i sitt rum med pappa. Annars har vi nästan alltid sovit i samma säng. 

Nu passar vi på 🙂 Älskar choklad och Nutella 😛🤗

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sista sommardag?

Vi är i Sillvik på Hisingen! Här ligger på min plastmatta och kollar på Prim som pratar och ropar högljudd. 


Tilda rusade till strandkanten med sin hink och spade…


Tilda och pappa hade fångat en stor krabba men släppte ut den igen. Måns föreslog att JAG skulle fritera den haha! Det är rätt skönt att folk alla har inte hittat hit idag. Det är lite blåsigt men inte kallt. Vi ska åka hem strax för Måns ska laga indisk och brödet behöver 2 tim att jäsa 🙂

Kanske sista sommardag idag med 24 grader och sol. Hur har ni det?

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Mystisk kalasinbjudan 

Vilken rolig överraskning när vi kom hem i söndag när jag kollade fort igenom posthögen.

Tilda har fått sin tredje kalas inbjudan… men vi visste inte vem den var ifrån! Kanske jag var förtrött och kopplade inte! Elise? Vi frågade Tilda om hon har en Elise i förskolan och hon svarade ja. Hmm vad jag vet så fanns det ingen Elise förra terminen i alla fall och hon var på förskolan en dag den här månaden. 


Det fanns inte heller någon adress var kalaset skulle vara. Ringa Malin på kortet? Det tog några dagar och igår kom jag på vem inbjudan det var ifrån haha! Det är ju från GÖTEBORGSMAMMAN


Malin hade redan frågat mig på Facebook och jag tackade ja direkt. Tröttmössan som jag är! Det var verkligen en överraskning med finposten 🙂 Tack söta du!

Kommentera (0)

Kommentera