Thaimorsan

Thaimorsan

Annons

Pass till bebis

Idag blev det en tur till Polisen och vi fixade ett pass till Prim! 

Måns ville åka nånstans, kanske charter sista minuten innan han börjar jobba igen. Han har ju BARA varit föräldraledig i 5 mån och har hela september kvar plus att han har inte tagit någon semester än. Jag satte igång och kollade resor…men ingen tänkte på att Prim inte har nåt pass haha! Vi kan ju inte åka då. Sedan har jag kollat på nåt från 13 sep. 

På Passansökam hos Polisen gick rätt fort. Vi kom 13:30 och då var det två före oss. Sedan blev det fullt med folk inom 30 min! Tur! 

Prim var jättesnäll och Polisen hade en Bumbostol som alla bebisar gick låna, jättesmidigt. 

Det tar 5 dagar och ett SMS kommer när vi kan hämta. Sedan april 2016 så är pass för barn under 12 år giltig i 3 år! 

Nu när vi kom hem så kollade Måns sitt pass och den går ut 29 aug! Så det blir en tur till Polisen för honom på måndag bums! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Jag & Ben & Jerry

Ungarna har somnat. Vi har delat på oss och lagt barnen i varsitt rum. Det tog en timme men de somnade i alla fall. Tilda vill inte sova ensam än så nu är det tredje natten hon vill sova i sitt rum med pappa. Annars har vi nästan alltid sovit i samma säng. 

Nu passar vi på 🙂 Älskar choklad och Nutella 😛🤗

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sista sommardag?

Vi är i Sillvik på Hisingen! Här ligger på min plastmatta och kollar på Prim som pratar och ropar högljudd. 


Tilda rusade till strandkanten med sin hink och spade…


Tilda och pappa hade fångat en stor krabba men släppte ut den igen. Måns föreslog att JAG skulle fritera den haha! Det är rätt skönt att folk alla har inte hittat hit idag. Det är lite blåsigt men inte kallt. Vi ska åka hem strax för Måns ska laga indisk och brödet behöver 2 tim att jäsa 🙂

Kanske sista sommardag idag med 24 grader och sol. Hur har ni det?

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Mystisk kalasinbjudan 

Vilken rolig överraskning när vi kom hem i söndag när jag kollade fort igenom posthögen.

Tilda har fått sin tredje kalas inbjudan… men vi visste inte vem den var ifrån! Kanske jag var förtrött och kopplade inte! Elise? Vi frågade Tilda om hon har en Elise i förskolan och hon svarade ja. Hmm vad jag vet så fanns det ingen Elise förra terminen i alla fall och hon var på förskolan en dag den här månaden. 


Det fanns inte heller någon adress var kalaset skulle vara. Ringa Malin på kortet? Det tog några dagar och igår kom jag på vem inbjudan det var ifrån haha! Det är ju från GÖTEBORGSMAMMAN


Malin hade redan frågat mig på Facebook och jag tackade ja direkt. Tröttmössan som jag är! Det var verkligen en överraskning med finposten 🙂 Tack söta du!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Sova på golvet

Här sover inte våra små förrän kl. 23-24 men nu när det är dags att återgå till vardagen och förskolan så måste vi få Tilda att gå lägga sig tidigare!

Igår lade hon sig själv innan kl.20, sov som en stock och vaknade igen kl.1 och kl.5 men somnade om till kl.9. Inte så roligt för jag var i zombie-mode hela dan. 

Idag vaknade hon på fel sida och var tjurig hela dan. Nu vid läggdags så ville hon istället leka…och ville att jag skulle ta bilder på henne och hennes moped (läs = resväska)…Sedan ville hon bädda ner sig på golvet och sova! Jag hade tvättat sängkläderna idag och skulle bädda men hon tyckte då att jag var i vägen och gick på hennes filtar hela tiden. 


Får se hur länge hon vill sova på golvet men hon vill inte sova ensam så pappa fick ta sängen. 

Jag sov ju på golvet tills vi flyttade till Sverige och fick en egen säng. Jag tänkte inte så mycket på komfort och hade inte heller ont av det. Det var väl en vanesak. 

Kommentera (0)

Kommentera