Thaimorsan

Thaimorsan

Annons

Thaimorsan.se – snart i ny skepnad!

Hej vänner! Min domän Thaimorsan.se ligger nu sedan i tisdag på ett webbhotell och det domänet ska ompeka till den här bloggen hos Loppi och ni slipper skriva in den långa adressen ”http://blogg.loppi.se/thaimorsan” funkar inte för tillfället. Det tar tid med uppdateringar. Ni har ju tittat in ändå utan problem 🙂 Ska försöka få i gång den asap.

Jag har även THAIMORSAN.NU om ni vill använda det. 


Jag håller alltså på att förbereda min flytt av bloggen! Varför? Jag vill göra mer med bloggen, vill utvecklas och förhoppningsvis kan jag lära mig ett och annat på vägen. Sedan vill jag såklart dela med mig till er. 

Det kliar alltid i fingrarna på mig när det kommer till IT. Att inte kunna göra mer med min blogg när det gäller tema/designen och får tydligare kategorier mm. som jag skulle vilja ha det. Det blir jag tokig på! Nu som tvåbarnsmamma har jag inte heller mycket tid över än att mecka med bloggen utöver att just blogga. Jag har Enklaknep Johanna som min webbutvecklare och har fått fria händer. Det ska bli spännande ett se vad hon kan hitta på och återspegla min personlighet och intressen i bloggdesignen! Deadline är den 10 nov och då jag lämnar Loppi efter 2,5 år! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Höstens lyxigaste kväll med SAIAN Academy & Larsens Liv

För er som har följt mig på Facebook och Instagram visste ni säkert redan att jag och Emma var ju på ett bloggevent förra onsdag. 


Det var ett toppen event hos SAIAN Academy i Lerum och stjärnan bakom event var Desirée som driver bloggen Larsens LivDesirée
gillar ekologiska produkter och bloggar mycket om sitt eko-liv så eventet passade perfekt i temat. Det var kul att få träffa Desirée på riktig, annars har vi setts ett par gånger på olika mingel och event. Vi välkomnades av Suzanne och Jeanette som jobbar med SAIAN hudvårdsserie som är naturliga, ekologiska och giftfria produkter samt ätbara nyttiga ting.

Vi var ett gäng bloggare som Desirée bjöd in till eventet. Vi fick mumsa på goda mingelmat från MatHem och alkoholfria bubbel från GodDryck samt smakade på nyttiga juice som t ex blåbär, rödbeter och lingon från Holistic. Det bästa av allt gott som fanns var nog lyxiga lakritsar från Haupt Lakrits och jag trodde aldrig att jag skulle tycka om lakrits så mycket men jag fick hejda mig att inte sno med hela burkarna av ”Kärlek” och ”Höst” haha! 

Ser ni den här apparaten i boxen? Jag har inte vågat testa ännu men det är SAIAN Beauty Lift Box och tillsammans med olika serum plus den lilla batteridriven apparaten (som kommer ge mig små små elpulsar) ska hjälpa att släta ut, lifta huden och få veck rynkorna! Spännande…men har man en liten metallbit som tandsmycke sedan 20 år tillbaka så lär jag få en elchock. Skojar! Jag SKA prova och återkommer med ett utlåtande 🙂 I goodiebagen fick vi även med oss varsitt prova-på-kit av olika serum och en flaska D-vitamin från Holistic. 


Bilderna ovan är tagna av Tessochlex (där du även hittar andra bilder med de övriga gästerna). 

Med detta tackar jag SAIAN Academy och Desirée för att ni förgyllde min kväll. Om någon undrar varför Emma och jag är inte med på gruppen bilden så skäms vi lite att vi såg fel på tiden och kom en timme försent. Prim var hemma med pappa och Tilda. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Förskolechefen vill träffas

Det gick relativt fort och nu vill förskolechefen träffa mig angående mitt mail. Jag svarade med ja, om vårt möte kan förbättra förskolans, personalens och barnens situation. 

Tilda går ju inte 9-14 för att förskolan ändrade till 8:30 – 13:30. Det visste hon antagligen inte om. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Maila förskolechefen

Jag är inte glad. Jag har ett möte sedan förra veckan inplanerad. Nu är barnen hemma.

Dags att skicka ett mail efter TRE terminer av personalbrist som verkar vara återkommande utan någon förbättring. 
Det finns ingen i Vikariepoolen och förskolor får slåss som de enstaka som finns. En personal på Tildas avdelning slutade och började på föräldrakooperativet och nu verkar allting kollapsa på Tildas avdelningen och hela förskolan. Personal på andra avdelningar får ryckas in, barnen får vara med på andra avdelningar och detta har pågått länge. Personalen försöker samarbeta med varandra så gott det går. Jag klagar inte på dem. De vill att vi föräldrar ska ta detta med förskolechefen och ledningen. 

Ett mail har nu gått iväg med bifogad bild som bevis på ett rop om hjälp. Här i bloggen har jag raderat de namnen på personalen.

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

  1. Diana

    Herre Gud vilken kaos. Varför gör inte personalen mer?? Tre terminer och de klagar inte, kämpar inte, strejkar inte eller nått för att få förbättring på det hela. Tre terminer är för mycket. Om man inte löst det på första så är det dags för personalen att ställa krav på situationen och inte hos föräldrarna utan hos cheferna osv. Bra att du mailade. Jag anser att varje medarbetare oavsett vart man jobbar, har som ansvar att se till att man har det bra på en arbetsplats, genom att klaga eller påpeka eller komma med förslag till sina chefer. Inte går jag till mina kunder och ber de hjälpa mig eller lösa mina problem på jobbet, jag går till chefen och om det inte funkar så till högre chefen och högre om det krävs. Fattar också att det är invecklat på fsk men man måste försöka, de måste försöka, kämpa för sina egna arbetsplatser och jobb. Jisses. Hoppas det löser sig fina.

  2. Göteborgsmamman

    Stackars, stackars lärare och stackars både dig och Tilda. Jag hade nästan fått dåligt samvete om jag ändå var tvungen att lämna, men man har ju rätt till sina tider ..
    Usch, vilken jobbig sits men bra att du mailade tycker jag!
    Kram <3

Se fler...

Norrmejerier – Fjällfil (sponsrad video)

Frukost… Jag har faktisk blivit lite bättre på att äta frukost nu när jag har barn. Tilda säger ibland ”mamma ska du inte äta frukost med mig?” och hur svarar man på det när man vill lära de små att sitta vid matbordet och äta sin frukost, och man själv skippar.

Så vad äter du till frukost? Jag gillar kvarg med vaniljsmak (även jag vet ju att det är typ 0% äkta vanilj i). Jag har funderat på att börja äta fil, Fjällfil. Detta skriver jag inte bara för att inlägget är sponsrat. Det är bara sammanträffande plus att jag har sett att man kunde få Rörstrand skålar när man har köpt Fjällfil eller Fjällyoghurt, max 4 skålar kunde man få. Nu är de ju slut och fort gick de åt. Så jag väntar på nästa omgång av skålar. Då ska jag banne mig köpa Fjällfil. Jag vill ha de nya fina ljusblåa Rörstrand skålar som matchar min Rörstrand mugg som jag fick när jag var blodgivare. Jag har dock bara en mugg 🙂

Gillar du fil? Vad äter du annars till frukost?

/Sponsrat inlägg i samarbete med Norrmejerier Fjällfil

Annons
Kommentera (0)

Kommentera