Cloettas kommande godingar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cloettas kommande godingar.

Hej mina fina!

Här kommer ett litet tips till er gottegrisar där ute.
Jag är med i Cloettas bloggnätverk och får då Cloettas kommande produkter skickade till mig ett par gånger om året. Här kan ni läsa om paketet som kom innan sommaren och nedan kan ni läsa om produkterna som kommer börja säljas i butik nästa vecka, alltså vecka 38 :)

Polly Mint. Den klassiska Polly-godisen i en mintig mix med smakerna polka, päron och mörk choklad. Oemotståndligt god!
Läkerol Hals Tranbär. Halstabletter som innehåller koncentrat från tranbärsjuice som ger en fruktig och syrlig smak. Tabletterna innehåller C-vitamin och mentol och de är sockerfria (sötade med stevia). Verkligen en ny favorit hos mig!
Malaco Kalaspatrullen. Kalaspatrullen rycker ut och räddar barnkalaset! Den här påsen innehåller en mix av alla godsaker: tablettask, klubba, Ahlgrens bilar och Gott&Blandat.
Malaco Lördagspatrullen. Påsen innehåller en större mix av våra mest älskade barnprodukter plus några spännande nyheter. Innehåller: tablettask, klubba, Gott&Blandat, Surisar och en påse Fizzypop. Du hittar också Fox och den lekfulla Patrullbilen! Perfekt för barnen!
Malaco Bonbons. Så. Himla. Goda. En underbart god kula med krämig fyllning. Kommer i smakerna Strawberry Cream och Caramel (i samma påse)
Malaco Fudge. En fudge i två lager för en underbar smakupplevelse! Kommer i en mixad påse och två härliga smaker: Vanilla Choco och Vanilla Cappucino.
Malaco Toffee. Ännu en tokfavorit hos mig! Kommer i en mixad påse med två klassiska smaker: Butterscotch och Choco. Mums!
MüsliBITE Seeds: En energifylld chokladbit med müsli, smaksatt med fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Just den här chokladbaren är med sina nyttiga fröer perfekt för dig på språng!

DSC06786 DSC06785

DSC06788 DSC06787 DSC06789

// Cloettas nyheter som kommer ut v. 38 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons