Göteborgsmamman

Recension: Cloetta Sommarnyheter,

Hej!

Kommer ni ihåg att vi fick bud från Cloetta häromveckan? Med deras sommarnyheter som kommer ut i butik v20?
Nu när allt godis är uppätet så tänkte jag att jag skulle recensera dem lite 🙂 Hur låter det? Jag är så glad att få vara del av team Cloetta och kan stolt presentera nykomlingarna.
Vill ni hitta några nya sommarfavoriter? Klart ni vill!

Ahlgrens bilar Modell A16 – 5/5 poäng
Oh. My. God. Den nya modellen ser ut som den gamla, men har nya smaker som känns otroligt fräsch! Min favorit, helt klart!

Gott & Blandat Fruktsallad – 5/5 poäng
En mix av syrliga och söta fruktsmaker. Innehåller smaker som vattenmelon, persika, körsbär, ananas, apelsin och kiwi. Riktigt god om du gillar Gott&Blandat sedan innan!

Plopp Rabarber – 0/5 poäng
Toffeefylld mjölkchoklad med smak av rabarber. Den här var inte riktigt min favorit. Jag älskar plopp, men tyckte den här var en flopp tyvärr. Gick inte hem hos Fredrick eller en kompis till mig heller.

Läkerol YUP Melon Sour 4/5 poäng
Sockerfri pastill som är sötad med stevia och strödd med syrlig xylitol. Åh, men hur kan man INTE gilla YUP? Tycker de tidigare smakerna varit goda och även om den rosa fortfarande är min favorit så var melon riktigt god och fräsch!

Nutisal Dry Roasted Cashew i smakerna Pepper & Salt, Crystal Sea Salt och Sweet Rosemary 3,5/5 poäng
Torrostade cashewnötter i tre nya smaker: pepper & salt, crystal sea salt och sweet rosemary. Nutisals nötter torrostas över öppen eld i fabriken i Helsingborg och smaksätts med naturliga kryddor för att behålla alla de nyttiga ingredienser och egenskaper som nötterna har. Nu vill jag att ni ska veta att jag absolut inte är ett fan av nötter, men har dem gärna i yoghurten eller i bakverk. Därför smakade jag, men överlät poängen till de övriga. De med sea salt var favoriten och vann ganska överlägset över de andra två. DOCK kom vi överrens om att pepper & salt och sweet rosemary skulle vara perfekta i matlagning! Antingen över en härlig fiskbit som gjorts i ugn, eller över salladen. Mums!

MüsliBITE Nuts 4/5 poäng
En chokladbit fylld med müsli och fruktjuice, överdragen med mjölkchoklad. Just den här baren kommer finnas tillgänglig hos Pressbyrån och 7-eleven. I övrigt var den jättegod och gick verkligen hem hos Elise som snodde den efter att jag fått smaka, haha 🙂

LÖSGODIS

Sockerbitar Frukt 5/5 poäng
Tre sorters härligt fruktskum med smak av blåbär, jordgubb och ananas. En blandning av sött och surt. Såhååå goda! Jag vill ha fler, fler, fler!

Sockerbitar Saltlakrits 4/5 poäng
Mjukt härlig skum med smak av salmiak och saltlakrits. Supergod, och då är inte lakrits det första jag väljer bland lösgodiset. Men den här var annorlunda gick verkligen hem hos mig!

NATURGODIS

Kanelmandel 5/5 poäng
Rostad mandel, täckt av belgisk mjölkchoklad och rullad i kanel. Enough said.

Jordgubbsmandel 5/5 poäng
Rostad mandel, täckt av belgisk vit choklad och rullad i jordgubbspulver. ”Meja, meja, meja” ropade Elise och sprang till skafferiet efter varje uppäten bit. Vi fick verkligen slåss om de här bitarna – så goda!

Bärcrisp 5/5 poäng
Riscrisp, täckt av belgisk vit choklad och kanderad med bärpulver. Jag älskar visserligen naturgodiset, men efter tredje smakprovningen inom den genren så tänker man ju att det borde komma något som man inte lika mycket, men Cloetta fortsätter leverera! Mums!

Salt limelakrits 4,5/5 poäng
Saltlakrits, täckt av belgisk vit choklad och kanderad med syrligt lime-fruktpulver. Som sagt – fortsätter leverera! Den här var udda, men på ett väldigt bra sätt 🙂

skrmavbild-2016-05-11-kl.-09.21.02 skrmavbild-2016-05-11-kl.-09.21.10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.