Frureinhold

Mina sista dagar på loppi

Japp rubriken ljuger faktiskt inte, det är nu mina sista dagar på Loppi. Från och med 1 juni kommer jag att ta ett kliv ut i det okända. Detta beslut var taget redan för 3 månader sedan, men mitt kontrakt går ut nu 31 maj och jag har inte velat säga något föräns det faktiskt är dags. Jag kommer att blogga vidare på min domän frureinhold.se och jag hoppas att all domänpekning och flytt fungerar smärtfritt. Oavsett så är jag ju kvar på min instagram och youtube-kanal så ni missar inget där 🙂

Jag är glad för min tid på Loppi, det har varit otroligt roligt, lärorikt och en riktig resa. Jag gillar alla personer runt och omkring Loppi/vimedbarn/MSR och jag kommer att sakna dom hela bunten. Men ibland tar livet nya kliv och det klivet tar jag nu. I aug börjar minsta tjejen på dagmamma heltid och jag kommer att arbeta med mina sociala kanaler till 100 %, det är något jag tror på och jag hoppas kunna öka flödet ännu lite till. Jag driver i dagsläget en av Göteborg och västra sveriges största bloggar, jag har blivit prisad som årets förebild inom sociala medier, nominerad till årets babyblogg, varit ansikte för Dagens industris gasellen här i göteborg etc. Jag känner att jag har enormt mycket att ge vilket gör mig ännu mer driven att bli ännu större och ännu bättre på det jag gör idag.

 

Jag älskar och lever sociala medier vilket gör att jag lätt blir frustrerad när jag inte kan göra det jag vill, med ett kontrakt arbetar man inte enbart för sig själv utan för en portal. Det har en massa fördelar såklart, men för min del har det blivit lite käppar i hjulet och det är just det som gör att jag väljer att ställa mig på egna ben. Det kanske är helt fel beslut, men ovissheten triggar mig ännu lite mer.

image1-2

Tack Loppi för allt !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.