Frureinhold

När tårarna rinner ner för ens kind

Detta inlägg publiceras nu, men skrevs för flera veckor kanske månader sen. Det skrev omkring 23.39 och med tårar som rinner ner för min kind. Jag är person som utstrålar ett enormt inrelugn fast med ett yttre likt en trimmad firrari. Jag tror många ibland undrar hur sjutton jag orkar med allt jag gör, men till saken är att jag njuter mer eller mindre av varje steg jag tar mot mina mål. Det kan vara intensivt, stressigt, hysteriskt etc. Men i slutändan är jag tvärsäker på att allt slit kommer vara värt det. 

Nu var det inte mina mål som sätter tårar mot min kind. Utan vänner som valt att avsluta en relation med svar att vi inte har något gemensamt, att man inte är den man var och att den person jag utstrålar på bloggen inte stämmer överens med personen jag var när vi lärde känna varandra. Just de orden att man inte är den person man förväntas vara och att man förändrats så mycket att man helt väljer att ta avstånd gör mig otroligt ledsen. Att jag inte duger som vän längre. Jennifer som bloggprofil och Jennifer som privatperson är två olika personer, men det vet mina vänner om. det är en del av mitt jobb att driva mina sociala kanaler och det är nog just det som man lätt glömmer. Att bloggen är mitt jobb. Jag tror de flesta är en person på jobbet och en person hemma, och jag tror inte att andra yrkeskategorier blir kritiserade så mycket som just sociala medie profiler. Men i just detta fall slutade allt med att jag miste en vän som jag tyckte och fortfarande tycker väldigt Mycket om. Hon kommer alltid ha en del i mitt hjärta, även om jag inte passar in i hennes värld. 

Jag vet att vänner kommer och går, det är inget konstigt med det. Men jag kan inte låta bli att faktiskt bli ledsen, att ta åt mig när anledningen till separationen var pga mig. Jag misstänker att personen i fråga inte kommer läsa detta då hon inte gillade mig som person här, men om du gör det vill jag säga förlåt för att det blev såhär. 

Jag fäller mina tårar ikväll och tillåter mig vara ledsen, men imorgon är en ny dag och jag tror den kan bli riktigt bra. 

______________________

Skrivet maj 2016

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (2)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Gud så himla tråkigt att läsa! 🙁 Blir så himla ledsen för din skull.. jag hoppas att ni kan bli vänner igen någon gång i framtiden ♥ Jag har ju läst din blogg väldigt länge och utifrån bloggen så känner jag inte att du har förändrats eller blivit någon annan. Du är en av mina förebilder och jag hoppas att vi kan träffas någon gång i framtiden och bara prata 🙂 Du verkar vara så himla trevlig och härlig och någon som jag med all säkerhet skulle klicka med ♥
    Det är egentligen inte du som ska vara ledsen utan din vän som har valt att avsluta vänskapsrelationen, hon vet nog inte vad hon går miste om.

Se fler...