Fru Magnolia

Barn på SPA

Igår pratade jag och lillebror, om vad han ville göra idag. Planen var att vi skulle göra något tillsammans, bara han och jag, som han själv fick välja. Jag hade någon tanke på att vi kunde åka till lokala skidbacken och köra slalom, spela bowling eller åka till friluftsmuseet.  Men lillebror hade en annan önskan. Att få gå på SPA.

Men att hitta ett SPA, där barn är välkomna, i Västerås med omnejd, skulle visa sig vara en utmaning. SPA’n finns det gott om. Välrenommerade sådana.  Men inga välkomnar barn. Förutom ett. Och som tur var så ligger det endaste i centrala Västerås. Okej, det har inga fancy pooler eller isduchar. Men dem har UTSIKT! För högt upp i skrapan ligger Sky SPA Plaza. Och under några timmar, varje eftermiddag, är barn välkomna.

Något mer dem har är fotbad, med utsikt. Här satt jag och lillebror en stund och badade fötterna.  Njöt av tystnaden, Kalle Anka pocket och en medhavd minibanan. Lyx enligt lillebror, fantastiskt enligt mig.  Efter fotbadandet duschade vi av oss, fixade en hårinpackning och la oss att vila i bastun. Det var en lagom varm bastu, Tillräckligt varm för att en skulle svettas lite lätt, men ändå så pass lagom att lillebror kunde vara där inne utan att smälta bort.

Lyxade till det med lite handmassage i bastun oxå.  Jag hade med mig en mjukt peelande och återfuktande kräm som jag masserade med. Lillebror var i SPAhimlen. Njöt och slappnade av.  Det är så himla fint att kunna ge honom detta. En stund då tiden står som still, måsten försvinner bort och kroppen hamnar i nån form av stilla varande.

Efter bastun blev vi sittande i våra korgstolar.  Gungandes. Lillebror fick en ansiktsmask och lite fotmassage. Jag njöt av utsikten och en god bok. I tre timmar var vi där. I stillheten. Lillebror var mycket nöjd med sitt val av aktivitet.  Han sa själv att han känd sig så avslappnad och lugn efter åt. Skön och mysig.

Så tack bästa Sky SPA Plaza för att ni välkomnar barn. Vi kommer att komma tillbaka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.