Fru Magnolia

Foton… i massor…

Idag har jag roat mig med foton. Ett tappert försök att komprimera ett års bilder ner i en fotobok. Nästintill omöjligt vill jag lova. Jag hade en tanke att jag skulle redigera bilderna oxå. Men 526 bilder redigerar man inte bara sådär. Så jag hoppade över det.   Vilket betyder att vissa bilder, kommer att vara lite sämre i kvalité. Men så får det vara. De kommer i alla fall att finnas på papper, i en bok, som barnen kan bläddra i.

Jag hoppade även över momentet att skriva till varje bild.  Insåg även att det skulle ha tagit oceaner med tid. Jag tänker att jag kan skriva i boken för hand, om jag vill. För om jag skulle vänta på att få ork till att även anteckna till varje bild, då hade boken tagit ännu ett år att producera, och då hade jag legat ännu mer back gällande utskrifter av bilder.

När jag ändå var igång så fixade jag med fotokalendrar också. Lika bra, för jag vet inte när andan faller på igen. Och lite förstoringar.  När jag ändå slappt garden och bestämt mig för att ett oredigerat minne, är bättre än ett digitalt spår i väntan på perfektion, ja då var det bara att passa på.

Så jag bjuder på lite oredigerade bilder idag. Sådan bilder som legat och väntat ett bra tag på att bli strået vassare.  Ibland måste jag bara inse att jag inte har ork till allt jag vill göra. Och förstå att ”good enough”  även kan appliceras på mig själv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.