Fru Magnolia

Tränar med stil!

Det man tränar på, blir man bra på! Så enkelt, och samtidigt så himla svårt. Just nu pågår träning inom två vilt skilda områden här hemma. Mannen och storebror är på tävling i Dalarna, så jag och lillebror kör en form av träningsläger. För det gälle ratt ligga i.

Dubbel fokus här hemma alltså. Dels så pågår ”Läskampen”, där syftet är att träna läsning. Lillebror är inte den som är den. I alla fall inte när det gäller böcker. Han läser så ofta att vi inte har koll på när han läser. Det gör hela tävlingmoment lite klurigt. För vi ska notera hur många minuter han läser per dag, och sedan rapportera in det till skolan. Inte helt enkelt när det läses på toa, i bilen, i sängen innan han somnar, i sängen när han somnar osv… Vi underrapporterar nog rätt ordentligt.

Sen har vi även påbörjat tränandet på ”glöggmys framför brasa”. Det är ju ynka två månader kvar tills jul. Och nu gäller det att ligga i. För att glöggmyset ska bli perfekt och tipptopp gäller det att vi tränar på njutningen i stunden. Vet hur varm glöggen ska vara, och vilka pepparkakor som går hem. Träningsmässigt är detta min favorit, all time!

Lördagskväll
Och träningsläger
Njutbart
På vägen mot perfektion

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.