Fru Magnolia

Det går inte att förklara, det måste upplevas

Foto: Pia

Hemma igen. Vi kom hem igår på eftermiddagen. Jag och min träningskumpan. Och idag är jag fortfarande hög på endorfiner efter helgens upplevelser. Så pass att jag gjort något galet impulsivt, bara sådär, på vägen till badhuset (jag hade lovat pojkarna att vi skulle till det nya badhuset i stan. Nio dagar har vi varit ifrån varandra, och vi behövde få till ett äventyr. Tanken var att åka till Kungsbyn, men då vädret inte var det bästa, blev det badhuset….Mammasamvetet ni vet…).  Nyfikna på vad som händer och sker? Kika på instagram vetja <3

Den här typen av träningshelg, den enda i sitt slag i Sverige så vitt jag förstår, är helt magisk. Ett helt gäng människor, från Sverige och Norge, med olika träningserfarenhet, historia och mål, träffas under tre dagar, för att vårda det viktigaste de har. Sig själva. Jag har träffat så många underbara människor den här helgen som alla säger samma sak. ”Varför gjorde jag inte detta tidigare?”. Många pratade även om att ”Tanken var väll att jag skulle vara med på en två tre pass, men så plötsligt inser jag att jag gjort sju, och är på väg till det åttonde. Inte för jag måste, utan för att jag vill Kroppen är grym!” Stämningen bland deltagarna har varit fantastisk.  Alla har imponerat stort, och då talar jag inte om antal lyfta kilon eller sprungna kilometrar. Nej, jag talar om hur vi alla stöttat, peppat och berömt varandra. Hur pannben har jobbat och tagit kommandot över trötta kroppar. Hur vi insett, att om vi bara litar på våra kroppar, så kommer dem att leverera mer än vi någonsin vågat tro. Om det sedan handlar om att göra 60 extra knäböj när man är som tröttast, eller faktiskt kunna ligga stilla, andas och fokusera i en stretch i 3min spelar ingen roll.

Jag önskar så att fler tog sig iväg på en Boost Camp helg. För att boosta sig själva.  Jag vill så gärna förklara. Få er att förstå hur detta faktiskt går rakt in i själen och gör gott. Hur prestigelös en träningshelg faktiskt kan vara.  Hur det påverkar en positiv och ger en lång eftersmak av tillfredställelse, ökad självkänsla och lycka.

Det går inte att förklara, det måste upplevas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.