Fru Magnolia

Man måste leka!

 

Man blir liksom äldre. Så är det bara. Och för det är man tacksam, för motsatsen hade varit sorlig. Men bara för att man bli äldre, en dag eller två, något år hit och dit, så betyder ju inte det att man måste sluta leka.  Vi är just nu på Tanumstrand, och firar en kvinna som just fortsätter att bli äldre, precis som alla vi andra. Men hon började bli äldre innan vi andra och är såldes några år före oss. Hänger ni med? Hur som helst. Det viktiga är att hon leker! Med bravur!

 

Min kamera är fylld av suddiga bilder från dagen på skrattandes barn och med en mormor som åker vattenrutschkana, springer hinderbana och hoppar hoppkudde. En mormor som gör sitt bästa för att ta sig igenom en hinderbana, har hittat bästa gömstället i ”Kurra gömma” och går på tipspromenad på berget. Och barnen älskar det, såklart.  För, för dem är lek och rörelse något av det roligaste som finns.  Och att då ha en ”partner in crime” som tråds olika krämpor bestämmer sig för att hänga på,  är naturligvis underbart.

Så det är vad vi har gjort idag. Lekt. Och ätit efterrätt. Lekt lite till och ätit ännu mer.  Ett vinnande koncept på alla sätt och vis. Ett så pass bra koncept, Att vi kör en repris imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.