Fru Magnolia

Ur led är vädret

Vilken dunderdag vädermässigt det har varit idag. Det är den 26 februari och temperaturen har letat sig upp emot 10 grader plus.  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så jag gör inget av det, och bara konstaterar att det är trevligt.  Minns ni förresten hur kallt det var för ganska precis ett år sedan. Då var vi i Stöten, och en morgon när vi vaknade var det hela -26 grader.  Tänk vad olika det kan vara. Blir spännande att se hur vädret blir nästa sportlov.

Hur som helst. Sol alltså, och det måste man ju ta vara på.  Så jag lämnade kontoret vid lunch, åkte hem till storebror (som är ensam hemma om dagarna nu när det är lov), åt korvstroganoff och parkerade mig sedan på altanen. Storebror spelade innebandy på altanen och jag sippade kaffe. Och när hans bollande tystnade satt jag kvar och läste sådant som en måste läsa. Kompetensutvecklande.  Inte helt fel faktiskt.

Imorgon kör vi samma upplägg tror jag. Jobb, lunch i solen på altanen och jobb. Borde även klämma in ett pass styrka. Varför inte ute på altanen. Det börjar bli dags att förbereda kroppen för sommarens äventyr. Och det vill jag lova, den förbereds inte på en kvart…  Storebror åker till morbror för ett dygn av lyxtid imorogn. Lillebror skulle visst ha pyjamasparty på fritid. Mannen jobbar på och jag med. Det är en annorlunda jobbvardag denna veckan. Annorlunda, men ack så härlig.

Förövrigt är det storebrors sista vecka som 10åring.
Kära nån!
Och det betyder att det är Vasaloppet i helgen.
Precis som för 11år sedan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.