Fru Magnolia

Vilodag

Det blev en vilodag idag, för mig. Kroppen känns i obalans, som om an har feber, fast ändå inte. Tjock i halsen, kanske lite av och till.  Så jag la band på mig själv och lät bli att springa. Ingen styrketräning heller. Det fick helt enkelt bli en promenad för att stämma av ”isläget” på småvägar och stigar.  Och det såg bra ut. Om kroppen är med på banan i morgon så blir det en liten skogstur efter jobb. Utan dubbskor.

Även killarna har tagit det piano idag. Eller de började dagen med varsin timme innebandyträning. Den ena krigade på, den andra hängde mest med. Men efter det blev det mest bara vara. Solen tittade fram efter lunch och känslan av vår slog till med full kraft, Ut åkte tidningar och kuddar.  Och sen låg killarna en stund och läste upp i gungan och kojan.  Själv gick jag runt och sprutade TricoGarden på de småsmå smååååå tulpanknopparna som faktiskt letat sig upp genom jorden. Skydda det som skyddas kan mot tulpantöstande klövdjur.

Nu går vi in i sportlovsveckan här hemma. Storebror håller på att rodda upp veckan så han ska slippa vara hemma själv. Lillebror ska få hänga på fritids. Jag och mannen jobbar. För så är det. Men om två veckor är det vår tur att dra till fjälss. Då ska vi återigen åka till Stöten. Jag är dock lite orolig för snötillgången… Den verkar vara lite knaper i år. I värsta fall får vi väll ta med oss cyklarna upp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.