Fru Magnolia

Som om hela naturen vilar

Fredag… igen?! Och vem är jag att klaga? Denna veckan har verkligen svischat förbi. Inte obemärkt på något sätt, men ändå.  Spontant känns det som om jag kan sammanfatta veckan med jobb, bilkörande, löpning och sömn. Däremellan har jag ätit.  Men låt oss fokusera på sömnen. För oj vad et har sovits. Minst nio timmar… VARJE natt. Fyra nätter i rad. Och i morse hände det. Känslan av att vakna pigg! Jag vet inte när det hände senast. Alltså pigg som i ”jag behöver inte klunka kaffe för att fungera”. En känsla som sällan inträffar. Önskar verkligen att det är nu det vänder. Det är nu jag kommer ut på andra sidan.

Men fredag alltså. Det har hittills firats med inköp av en 20kg tung kompis, inköp av goddricka, backlöpning och promenad till en helt magiskt tyst strand. För visst är det häftigt med vad som händer med ljudmiljön när isen lägger sig. Det uppstår en tysthet som inte går att jämför med något. Och ett lugn. Som om hela naturen vilar och samlar kraft.

Jo, fredag. Härligt på alla sätt och vis. Nu ska det lagas tacos och drickas rödvin.  Tändas ljus och spelas sällskapsspel.
Fredag och utvilad
Det gäller att njuta
Det känns väldigt ovisst om när det kommer att ske nästa gång

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.