Fru Magnolia

”Nu är glada julen slut slut slut…..”

”Nu är glada julen slut slut slut…..”

Det var länge sedan vi kastade ut granen ut huset så sent som vi gör i år. Den har fått stå fram tills dags dato. Ickebarrande, men väldigt torr (som en eternell) . Men idag åkte den alltså ut.  Och ugefär precis är vi började plocka av pytet, isåg vi att de ite var så ickebarrade som vi trodde….

Och när granen åker ut…. och det sista julgottet ner i magen.  Såklart. En hel del julgodis blev det i år. Vi lyckads laga totalt 7 olika sorter. Fudge i olika smaker, kola, jordnötsbollar och oreobollar. Julgodis kan vara något av det godaste sötsaker som finns.  Men idag var alltså sista dagen som det var okej med julgodis. Det mumsades på rätt friskt vill jag lova.  För nu är julsäsongen verkligen slut. Det som blev över åkte faktiskt i soppera.

Storebror har haft en mycket trött dag idag. Ha sov hos kompis i natt, och jag misstänker att det inte blev många timmar sömn.  Lillebror har även ha haft det tufft på grund av lite lite sömn.  Det resulterade dock i att bare låg i sina sängar redan 18:45 ikväll.  Galet tidigt, men inte mig emot.  Det ger mig lite extra tid för det sista anti-jul-fixet. Så som att dricka upp julmust och jaga rätt på de där tomtarna som man alltid råkar glömma att plocka bort.  Och glöggen, kanske skulle göra slut på den sista lilla skvätten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.