Fru Magnolia

Star Wars kalas pågång

Star Wars kalas pågång

Lillebror fyller år i veckan som kommer. Och det måste naturligtvis firas. Vi börjar redan i morgon med släktkalas. Då släkten är lagom stor, och alla inte kan komma, blir vi lagom 10st runt bordet.  Men hus som helst så måst saker förberedas. Så som tårta och mat. Köksbänken är belamrad med saker till morgondagen. Inte ett så instastylat hem idag inte. Mer verkligheten och vardagen.

Star Wars kalas pågång

Temat ska visst vara StarWars enligt lillebror.  Så det är väll bara att hänga på och gnugga geniknölarna. Tårtan har jag en plan för, hur den sen blir är en annan femma.  En tårtmodell som jag inte tidigare gjort. Jag har dessutom byggt delar i sugerpaste, något som jag egentligen inte gillar. Men jag fick för mig att det skulle vara lättare än med marsipan. Vi får se vad jag tycker om den iden imorgon när skapelsen ska monteras.  Motivationen till att ”kalasa” har varit ganska låg denna gång. Alltså så som i att baka och fixa. Lillebror för ursäkta, men det har blivit lite minsta motståndets lag, och jag har köpt mer än jag pysslat.

Hur som helst, ikväll ska det kalaspyntas med prefab från webshop. Vimplar och ballonger ska upp. Sen får de hänga uppe fram tills vi har kompiskalaset i slutet av nästa vecka.
StarWars kalas alltså
Jag är inte helt säker på vad det innebär
Inga lasersvärd i alla fall
Kanske mer robotar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.