Fru Magnolia

Söndag = En kladdig historia

Det här med pumpafix hörrni. Det är verkligen en kladdig historia. I år fick pojkarna en varsin pumpa att fixa med. Tanken var att jag skulle göra minimalt.  Det hela började bra. Killarna letade reda på den design de ville göra och ritade upp den på pumporna. jag skar av hatten åt dem så de kunde börja med själva grävandet. Alltså, uttagande av kladd…

Sen spårade det ur. Eller, jag insåg att lillebror inte skulle fixa hela processen själv.  Att han inte skulle skära ut mönstret med kniv själv, hade jag redan räknat ut (ren omtanke om barnet och en inre personlig ovilja att risker att hamna på akuten), men att sleva ut allt kladd trodde jag han skulle ordna själv… men nej.  Mamman fick glatt kladda och karva. Vad gör man inte…. Storebror därimot körde hela processen själv, inklusive hantering av vass kniv.

Men nu är dem klara i alla fall, pumporna. De står utomhus och väntar på att bli tända, vilket de kommer att bli föst på halloween. Eller kvällen innan faktiskt, då barnen och jag visst ska på äventyr just halloweenkvällen.  Så det där med att dela ut smågodis till bussugna barn får mannen i mitt liv rodda med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.