Fru Magnolia

Fredag = Lera och nattgäst

Så har vi visst fredag igen. Storebror sammanfattade det hela ganska bra i morse med ”Fredag igen!?!”. Denna veckan har verkligen rullat på må jag säga. Och den kändes ovanligt kort. Kanbero på att jag har sovit bort den mest aav den lediga i tiden. Har haft en riktig tröttvecka.  Igår slog jag till med 11timmars sömn.  Kollegorna pratade om att ”Vänta bara, snart går barnen och lägger sig efter dig…” och jag ba ”Vaddå vänta? Precis så är det ju redan”.

Men fredag alltså. När jag och lillebror kom hem idag åkte lekleran fram. Det var jättelänge sedan den användes, men idag var visst en perfekt lerdag. Och som tur var fanns det kvar oöppnade burkar med lera som fungerade alldeles utmärkt att gegga med.   Det blev inte så mycket skapande, förutom en jättelång orm, utan mest just geggande. Lillebror konstaterade att det var riktigt skönt att hålla i leran, nästan som slime, fast ändå inte.

Lillebror är just nu iväg på kompiskalas på andra sidan skogen. Halloweentema. Men lillebror skulle inte klä ut sig. Det fick räcka med en spindeltröja och en fladdermustofs.  Och så fick vi visst en nattgäst också. Storebrors kompis som hängde med hem från skolan kommer att sova kvar. Roligt såklart! Älskar att ha huset fullt av barnen och deras kompisar. Det gör att jag känner mig om möjligt ännu rikare.

Men fredag
och familjen
och sovmorgon imorgon
TUSAN vad LJUVLIGT

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.