Fru Magnolia

Måndag = Tosselilla

Nu har vi landat hemma igen, efter en vecka med Tanumstrand och besök hemma hos morfar.   Dagen idag har gått åt till att vattna alla krukor,  tvätta, springa och bada. Hej vad det har badats i poolen. Barnen och deras kompisar låg nog i mer än 2 timmar. Mannen har dess utom åkt tur och retur Borlänge, för att hämta hem den numera lagade Saaben.  Vi avslutade dagen med att cykla ner till badplatsen för att ta ett kvällsdopp.  Mycket välbehövligt i denna värmen.  För det är varmt. Medelhavsvarmt. Och så ska det visst vara ett par dagar till.  Jag är så nöjd med att v bor som v i gör. Att vara instängd i en lägenhet i denna hätta måste vara olidligt.

När vi var nere hos morfar så besökte vi Tosselilla. Ett av Sveriges alla sommarland. (Detta var förövrigt det tredje sommarlandet som jag besökte i år).  Vädret var strålande. Nästan lite för varmt.  Det kompenserades dock av det mycket kalla vattnet i poolerna och vattenrutschkanorna.   (Det blev en hel del bilkörande attraktioner inser jag nu när jag går igenom bilderna. Kan det ha att göra med den trasiga Saaben må hända?)

Då vädret var fint var det relativt mycket folk på området.  Och visst var det en del köer, då framförallt till vattenrutschkanorna och go-carten.  Men i övrigt flöt det hela på rätt bra.  Barnen åkte fritt i karusellerna, klättrade, spelade minigolf (jag vann om någon undrar. Även över morfar som spelar en hel del golf…), klättrade i Tarzanbanan och lekte i lekparkerna.


Storebror hade svårt att välja någon favorit bland attraktionerna.. Alla var så skoj. Lillebror hade däremot en solklar favorit. Go-carten! Han fick för första gången köra en egen cart helt själv, något som han var mycket nöjd med.

Men en mycket bra dag med andra ord. Men nu känner jag mig ganska mätt på sommarland för i år.   Nu får det bli fokus på strandhäng,  böcker och kanske någon dagsutflykt om vi vill fly värmen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.