Fru Magnolia

Tisdag = Ytterligare en fylld dag

Tisdag = Ytterligare en fylld dag

Så har tisdagen tuffat förbi. En tisdag som har gett en riktig Thailandskänsla. Helt galet varmt, stillastående luft och dofter(av de bättre slaget) som slungar mig tillbaka till AoNang.  Vi tog oss ut på havet dag, med båten Donalda. Sälsafari var målet, och visst såg vi lite säl. Men väldigt få. Skälet sägs vara det väldiga aktiviteten som råder i skärgården just nu, med ett båtliv lite över det vanliga.

Tords lite sälskådning, så uppskattade jag turen. Luften var så mycket lättare att andas, dofterna, vyerna och känslan att vara lite på äventyr, gjorde resan mer än värd.  Mannen i mt tliv fck låna ett sjökort och försökte navigera sig fram och finna vart vi reste på kortet.

Pojkarna tyckte dock att det var lite lite säl. De hade nog föreställt sg att de skulle få chansen att se ett rikare djurliv, det där med vackra vyer är nog inte eras grej.  De höll dock modet uppe. Och blev lite gladare av att fundera kring husen ute på öarna (toalett? Stora båtar?).

Så det blev en båttur på en något större båt idag. Och vi som uppskattar vackra vyer och salta vindar njöt till fullo. Den yngre generationen njöt dem med, men lite mer sporadiskt.  Nästa gång vi åker iväg blir det nog med långa turen till Väderöarna. Då tar vi med snorkel och mas och upptäcker det fantastiska djurlivet under ytan istället.  Det låter som en fantastisk plan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.