Fru Magnolia

Tisdag = SPA och sälsafari på Tanumstrand

SPA och sälsafari på Tanumstrand
[PR-resa till Tanumstrand]

Godmorgon västkusten. Det blev en rätt skruttig natt, sömnmässigt, men vad gör väl det egentligen då det är semester och lata dagar väntar. Vi börjar dagen precis som går med frukost (våfflor med nutella till barnen… är det semester så är det) och sedan simskola för lillebror. Men sedan kommer dagen att skilja sg rätt mycket åt.

Jag ska tassa upp till SPAt samtidigt som lillebror går in på simskolan. Där ska jag genomgå en SPA-ritual som visst ska förbereda kroppen för sala bad (vilket borde betyda att jag ska bada i havet idag).  Jag erbjöd faktiskt mannen i mitt liv att han skulle få SPAa (det är ju lite svårt att gå båda två då barnen är med. Kanske skulle boka in en helg bara han och jag), men likt den gentlemannen han är så gav han sin plats till mig.

Sen blir det lunch på bryggan innan vi ska iväg på äventyr med båt. Idag ska vi nämligen på sälsafari. Barnen är tokpepp. De har aldrig sätt ”vilda sälar”. Jag och mannen har ju dykt en del på västkusten och träffat säl både under och över ytan.  Och visst är de härliga sälarna, och busiga. Nu hoppas v bara på att de inte har värmeslag eller liknande, utan att de är pigga och busiga.

Vad vi gör sedan vet jag inte än. Kanske blir det mingolf, ett dopp i havet eller full fart i hinderbanan. Är n nyfikna på om dagen verkligen blev som planerat, så kika n på insta. Ska försöka uppdatera där så gott jag hinner under dagen.

Men nu frukost!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.