Fru Magnolia

Måndag = Krabbmete och Vårdcentral

Det blev en lång dad dag. Fylld med massa äventyr. Dagens bästa var helt klart krabbmetet.  Först fck v en genomgång på hur det går till hos Sea Club.  Vi inlandsbor är inte direkt bevandrade i krabbmetets förlovade land.  Och efter detta är barnen, och vi vuxna, fast i metandet. Himla rolig sysselsättning.

Det blev även ett snabbt bad  nere vd stranden. Det fck tyvärr avbrytas tidigare än planerat då lillebror skar sig på något på botten. Ett mindre blodbad uppstod, och efter lite dividerande med mitt professionella jag såg insåg jag att det inte skulle räcka med att tejpa.  Så dag har vi även testat jourmottagningen i Tanumshede, och den fick tummen upp. Vi var där i 30 min. Kom in med en blödande tå, och gick ut med en limmad och omplåstrat tå.

Så nu ska lillebror vila den där tån så gott det går. Vi turas om att bära honom om det är längre sträckor som ska tillryggaläggas.  Jag inbillar mg dock att om v sätter vattentätt plåster kommer han att kunna bada snart igen. Förhoppningsvis  redan i morgon.  Vi har ju inhandlat snorkelsätt som han är väldigt sugen att prova.   Mer än att bara så på botten och doppa huvudet, vilket han hann göra en gång innan han skar sig.

Så vi hoppas på hypersnabb läkning av tå
Annars får v ta en heldag med minigolf och krabbfiske
Vilket inte är helt galet det heller
När man tänker efter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.