Fru Magnolia

Söndag = Framme, trötta och mätta

Söndag = Framme, trötta och mätta
[PR-resa till Tanumstrand]

Nu är vi framme. Eller ha så vart  några timmar. Timmar som vi fyllt med en ansenlig mängd parkour, hinderbana och mat. Hade barnen fått bestämma hade vi även hunnit med minigolf och bad.  Men nånstans måste man säga stopp, och god natt.  Vi bor på hotellet denna gång. I ett familjerum på markplan, en bit från restaurang, bar och reception.  Det kommer att fungera ypperligt tror jag.  Barnen tyckte det var roligt att få bo ii hotelldelen för en gångs skull. Jag är ju själv annars ett fan av att bo i stuga.

Resan hit gick bra. Om man bortser från alla stressade människor på vägarna som gjorde helt galna omkörningar. Vad är det med folk? Jag satt med hjärtat i halsgropen både en och två gånger.  Vi fyllde tiden med att lyssna ikapp sommar i P1. Så himla många inspirerande människor. Barnen satt mest och tittade på DVD och spelade switch.  Hur som haver så rullade tiden i alla fall på. Vilket var skönt.

Nu är klockan straxt 22:00 och barnen har somnat  sin våningssäng.  Själv ligger jag och funderar på om det kanske även är dags för en annan att krypa ner. Det har ju faktiskt varit en ganska lång dag idag. En dag som började i Gäddeholmska skogarna och slutade på soffan på Tanumstrand. Det är ju trots allt en dag i morgon med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.