Fru Magnolia

Lördag = Galet varmt! För varmt!

Jag tänker faktiskt klaga. Klaga på värmen. För nu har det gått lite för långt.  dag var det så stekande att vi valde att vara inne istället för ute. Mellan klockan 11-17 var det så varmt att jag inte orkade ta mig för något av dagens göromål. Sen var jag grymt avis på mannen i mitt liv som slog till med en löprunda redan 06  morse, vilket inte gjorde saken bättre.  Storebror har vart påverkad av värmen. Trött och orkeslös. Han har mest legat och lyssnat på kvällspasset och läst böcker hela dagen.

Lillebror däremot, han problemlöser det hela strålande genom att bo i poolen, vilken håller 28 grader i vattnet.  Han och kompisen körde någon avancerad vattenlek där man levlade och samlade poäng i flera timmar.  En paus för att äta lite melon, och sedan ner i vattnet igen.  Det är underligt att det är kvar något vatten alls i poolen efter allt deras plaskande.


Klockan är nu närmare 21 och nu känns det som om man kan börja andas och ta sig för saker igen. Huset ska fixas, väskor ska packas och husvakten ska instrueras i huslarmet.  För morgon drar v till Tanumstrand för lite familjeäventyr och kvalitetstid. Och då vill jag gärna lämna huset i tipptopp till dem som ska passa det.

Men nu packa, städa och preppa.
Och imorgon ska jag också gå upp 06:00, så jag hinner att springa
Har på känn att det kan bidra tll att dagen blir aningens bättre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.