Fru Magnolia

Tisdag = Tränar på semester

Tisdag = Tränar på semester

Just nu ligger hela familjen i hårdträning inför semestern. Så att vi liksom inte behöver lägga 2veckor på att komma in i semestermood. Nej, har ska tränas hårt.

Mannen i mitt liv började dagen med att springa 6km innan frukost. Något som faktiskt inte är helt ovanligt att vi gör under just semestern. Passar på att klara av några kilometer innan värmen slår till.  Sen är det är härligt sätt att starta dagen. För det känns som om dagen blir mycket mer komplett om man fått rusa ut lite energi.  Något som är viktigt på semestern är att göra så mycket som möjligt ute. Ladda upp kroppen med D-vitamin. Vi anammade detta idag genom att storebror fick lov att göra sin läsläxa ute, medans jag planterade och vattnade klätterväxter.  Och just vattnandet är även en precitionsuppgift. Lagom mycket på rätt ställe.

Lillebror tog det här med semesterträningen ett steg längre. Han ordinerade högläsning och glassätande lokaliserat till hängstolarna på verandan.  Och då sjukgymnasten idag förespråkade alternativ träning (okej, jag fattar, men detta skadar i alla fall inte foten på något sätt) så var jag inte sen att haka på.

Man blir bra på det man tränar på
Och just nu tränar jag på semester
Tusan vad bra jag kommer att bli

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.