Fru Magnolia

Onsdag = Blunda för kaoset

Denna veckan är verkligen välfylld. Både jobbmässigt och efter jobb. Lägg där till en totalkrasch om innebar att jag somnade redan 20:00 i måndags. Detta har bidragit till att den där vanliga hemmafixtiden och orken därtill inte funnits. Så just nu är det rätt rörigt… Men jag väljer att blunda för det ikväll. Blundar och tar höga steg genom hallen. Sätt mig istället och njuter på altanen. Tar en kopp te och lite tillbehör. Kanske skulle jag har klämt in ett yogaflöde på bryggan efter orienteringen ikväll. Men vet ni vad. Orken finns inte. Eller energin till att fokusera.

Jag har varit hos sjukgymnasten med, i förrgår. Och inte blev jag klokare.  Som brukligt mådde foten kalas när jag var där, men kraschade sedan igen på kvällen.  Jag väljer mindset ”Håll i och håll ut” och tänker att det nog blir bra med tiden. Och under tiden ska jag faktiskt försöka leva på som vanligt. Men då veckan är full, blir det ont om löpning.  Vilken foten kanske mår bra av, eller inte…

Och dagarna fram till skolavslutningen fylls. Just nu är jag trippelbokad vissa dagar. Det är som det är, och det är som sig bör. Men det är inte utan att man blir lite virrig.  Tur att sommarlovet är nära.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.