Fru Magnolia

Söndag = 21:00 och barbent

Vädret denna helg har varit magiskt. Högsommar värme när den är som bäst. Alltså inte hård och tryckande, utan mild och hög.  Och jag har försökt att göra så lite som möjligt, så länge som möjligt.  Gav mig ifs ut på en 11km igår. Vilket jag sedan fick betala dyrt för i fot-ont.  Så idag har jag gått barfota hela dagen och försökt att göra icke-påfrestande-fot-saker. Så som att ligga i en solstol och läsa, eller dricka kaffe med en god vän.

Lillebror har haft en kompis här hela långa dagen. Hen kom hit vid 09:15 och lämnade bygget vid 16:30. jag såg dem till lunch (våfflor tillagade i uteköket och inmundigade på altanen) och straxt innan hen cyklade hem.  Storebror har även han lekt med kompisar och fixat en del inne på sitt rum. Mannen har klippt gräset (två gånger då han viss missade en triangel), lagat bevattningsdator och gjort viktiga hus-fix-saker.

Och nu är klockan 21:00 och det är söndag kväll. Jag sitter tillsammans med mannen i mitt liv på balkongen för lite ”after sauna”. Det är himmelskt här ute. Fryser inte ens nästan tråds att jag har bara ben.  Dock har myggen hittat hit, så snart blir det att gå in.  Men denna helgen alltså, så fantastiskt ljuvlig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.