Fru Magnolia

Lördag = Kära nån!

Vilken fantastisk dag det har varit idag. Helt galet!  Det började med morgonkaffe på altanen och slutade med rosé på altanen. Och däremellan har jag mest varit ute och bara njutit. Precis enligt plan.

Det har varit riktig sommarefeeling. Barnen har sprungit barfota i gräset och jag har lapat sol och pratat med mina växter.  Jag och pojkarna han även med en snabbis in till shoppingområdet för att köpa lego för födelsedagspengar och nya vårskor till storebror. Lillebror fyndade även en jätte fin robottkudde.  Något som han hade ett väldigt stort behov av enligt honom.

Vädret i morgon verkar bli minst lika bra som idag.  Vilket jag naturligtvis välkomnar. Planen för morgondagen är att cykla iväg till det lilla lokala bageriet, i den lilla röda stugan ute på landet, och köpa bullar. Sedan cykla hem, fika på altanen och ladda upp med d-vitamin för den kommande veckan.  En lagom avancerad plan.

Sen har jag faktiskt gjort något lite halvgalet och väldigt vågat idag med. Men det får jag berätta om en annan dag. För nu ska jag gå upp och läsa bok för lillebror. Något som jag prioriterar högt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.