Fru Magnolia

Tisdag = Det är nu det börjar

Tisdag = Det är nu det börjar

Blåsa såpbubblor på altanen

Äntligen. Det är nu det börjar. Den där tiden på året då jag slår upp altandörrarna så fort jag kommer hem och låter barnen springa ut på altanen i strumplästen medans jag lagar middag.  Den där tiden då jag faktiskt sätter mig en stund på altanen när jag kommer hem, men en kaffe i handen och faktiskt tar mig tid att landa. Som jag älskar denna tiden på året.

Det är nu det börjar

Idag när jag och lillebror kom hem gick vi ut i bara strumporna på altanen och blåste såpbubblor i kvällssolen.  Tanken var att man skulle kunna spela tennis med speciella racket och såpbubblorna. Men det ville säg inte riktigt. Så det slutade med att vi bara blåste.  Vilket var minst lika roligt.

Försök att spela tennis med såpbubblor

Storebror kom hem straxt efter 18:15. Då hade han varit iväg och tränat sista riktiga träningen i innebandy för den här terminen. Imorgon är det föräldramatch och till helgen cup.  Sen drar orienteringssäsongen igång.  När vi ätit, tvättat träningskläder och läst engelskaläxan så var det god natt. En mycket trött kille som gick och la sig. Sviterna efter påsklovet vill inte ge med sig.

Själv ska jag oxå gå och sova snart. Ska bara hänga den där maskinen med tvätt, surfa stugor i sälen och äta något. Sen så är det dags att ladda batterierna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.