Fru Magnolia

Lördag = Den bästa starten

Lördag = Den bästa startenTe från Björklunds kafferosteri

God morgon lördag. Du ser lovande ut. Det är redan ljusare idag än vad det varit sedan i onsdags. Och för det är jag naturligtvis tacksam.  Planen idag är att vara ute så mycket det går. Plantera ner dahliorna i sina krukor, ta sticklingar på pelargonerna och grilla lyxkorv till lunch.

Frukt till frukost

Barnen är redan ute. Jag har hur de grejar uppe vid kojan. Storebror tittade just in och frågade om han får låna en tving. Och det är klart han får. Nu ser jag även hur lillebror balanserar på muren och försöker ge instruktioner till storebror. Samarbete kallas det visst.

Den bästa starten på dagen

Men innan de sprang ut han vi med att äta frukost såklart. Nybakat grytbröd (som idag fastnade i grytan…. aja, det blev gott i alla fall) och massor med frukt. Lillebror blev lyrisk när han såg vad mycket frukt det blev till frukost. Han älskar frukt-frukost.  Så han fyllde sin tallrik till brädden och satt sedan och njöt.  Den bästa starten man kan få på dagen, enligt lillebror.  Och jag kan inte annat än att hålla med honom. Lägg där till lyxkaffe från lokala kafferosteriet Björklunds och både gommen och själen dansar.

Så nu efter den bästa starten
kör vi den bästa lördagen
Dags att hoppa i trädgårdbyxorna och få lite jord under naglarna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.