Fru Magnolia

Onsdag = En tiger och en gorilla i bastun

Så har vi landat hemma igen. det är verkligen härligt att resa bort, men ännu härligare att komma hem. Men för att komma hem, måste man ju resa bort… ja, ni förstår säkert. Väl hemma så stack killarna ut till kojan och fortsatte att bygga. Att det regnade stoppade dem inte. Själv blev jag ut puttad av mannen i mitt liv. ”Ska inte du springa lite” sa han lite bestämt. Och för det är jag tacksam. Jag stack ut och sprang, i regnet, odubbat för första gången i år. Skönt! Men innan jag stack ut och sprang, drog jag igång bastun.

Väl inne igen gick vi upp och bastade och badade. Pojkarna ville prova sina ansiktsmasker(köpte dem på eleven.se)  som de fick i påskägget. Vi han inte riktigt med det när vi var på Tanumstrand. Så in med två pojkar i batstun och vips så hade de förvandlats till en gorilla och en tiger.

Visst, maskerna var lite stora för killarna, och de gled sakta nedåt. Tanken är ifs att man ska ta det lite lugnt, kanske ligga och slappa lite när man har dem på sig. Och inte som killarna stoja i badkaret. Menmen, det tyckte det kändes skönt och lyxigt.  När dem använt dem klart så sköljde vi rent masken och sparade tyget. De ska dem ha noch leka med nästa gång dem badar, sa dem. Och tja, varför inte.

Nu ska ja gå upp och natta dem där två. Imorgon är det dags för jobb. Pojkarna ska dock fortsätta att fira påsklov, nu med mormor som är här och sover över några nätter. jag har hört att det planeras för biobesök och kanske en tur till Vallby.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.