Fru Magnolia

Tisdag = Storebror får SPA-behandling

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanumstrand och SPA Horisont

SPA Horisont på Tanumstrand öppet för barn

Jag överraskade storebror med en SPA behandling i påskpresent. Passade på att boka in en nu när vi var på Tanumstrand och SPA Horisont hade påsköppet för barn.   Och jag kan lova att det var uppskattat. Det fanns två behandlingar att välja på hand/fot-massage och ansiktsbehandling.  Jag bestämde att det skulle bli ansiktsbehandlingen, då jag vet hur mycket storebror älskar ansiktsmassage.  Och tänk, det blev precis rätt.

Barn på SPA på Tanumstrand

Efter att ha blivit nerbäddad och fått en turban likt Querell i ”Harry Potter” var det dags.  Det var en varsam behandling, med mycket fokus på just beröring.  Milda produkter från Decleor användes.  Inget fusk här inte. Bara fina produkter. Serumet som användes doftade ljuvligt.

BarnSPA Tanumstrand med Decelor

Storebror blundade under hela behandlingen och njöt. Jag märkte hur andningen gick ner en växel och hur avslappnad han blev.  Efter behandlingen ville han bara ligga kvar på bänken och fortsätta ”bara vara”. Men med yvigt hår och dimmig blick reste han tillslut på sig.

SPA behandling på SPA horisont för barn

Storebror älskade det. Såklart. Jag hade inte väntat mig något annat. Men att det skulle bli så perfekt rätt hade jag inte kunnat ana. Betyget ”Jag ville inte att det skulle ta slut” säger ju en del.  Och jag förstår nu att vi har skapat ett nytt beroende hos storebror. Ett SPA-behandlingsberoende.  Eller att ”ta-väl-hand-om-mig-själv”-beroende. Och i det finns det bara gott.

SPA för barn

Efter behandlingen köpte jag det serum som doftade så fantastiskt till Storebror. För jag vet hur minnen och dofter fungerar. Hur dofter kan ta en tillbaka till platser och sinnesstämningar. Jag tänker att genom att använda serumet hemma, så kan vi hålla den där sköna avslappnade känslan vid liv, även hemma.

Så SPA-behandling för barn
Världen bästa gåva
Till ett barn som du älskar väldigt mycket

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.