Fru Magnolia

Söndag = Familjetid de luxe

Inlägget innehåller info om PR-resa till Tanumstrand

Då var vi här igen, hela lilla familjen. Som barnen har längtat. Resan hemifrån tog dryga 4,5 timme. Det må vara lite i längsta laget i restid, men det är så värt det när vi kommer fram. När vi väl kom fram hade barnen en hel del ackumulerad rörelseenergi, så innan det ens kom på tanke att vi skulle äta lunch, så var det parkour som gällde. Det hängdes, svängdes och hoppades för glatta livet. Även en vissa man fick feeling och skulle springa upp för väggen.  Själv stod jag och njöt i solen. För tusan vilket fantastiskt väder vi kom ner till.

Efter att ha laddat med söndagsbrunch så sprang barnen upp till ActiveZone och hinderbanan.  Banan är uppblåst (kan liknad vid en sådan som omkringresande nöjesfält kan ha med sig) i stora eventhallen. Det är alltså ett ganska stort schabrak. Hela 45m lång sägs det.  I enighet med mitt mantra ”man måste leka” så sprang även jag några varv i banan.  Dock kände jag snabbt av att kroppen inte är riktigt tillbaka efter infektionsvändan tidigare i veckan. Andfådd av typ ingenting.

Innan middagen han vi även med att spela minigolf. Det rådde vissa meningsskiljaktigheter angående reglerna. Och då ”regelbok” lyste med sin frånvaro, så fick jag styra upp det hela.  Jag och mannen var inte riktigt ense, men det hela gick vägen. Barnen spelade storstilat och storebror slog till med hela 3 ”hole in one”. Även lillebror fick till några riktigt fina hål och dansade glädjedans. Minigolfbanan består av hela 18-hål, vilket gjorde att sessionen tog aningens längre tid än planerat.

Nu är vi precis tillbaka efter att ha inmundigat en härlig 3 rätters middag nere i hotellrestaurangen. Magarna står i fyra hörn vill jag lova. Nu ska här borstas tänder och nattas, för imorgon är det ännu en dag fylld av kvalitetstid för familjen. Planen är bad, Vitlycke museum, SPA och skattjakt på stranden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.