Fru Magnolia

Tisdag = Födelsedagspresten till 10åringen

Barn på Tanumstrand hotell västkustenStorebror på klipporna vid Tanumstrand. Som han längtar tillbaka hit.

Det där med att fixa en födelsedagspresent till storebror har varit allt annat än lätt. Sen vill jag att det ska vara något speciellt och minnesvärt. Man fyller ju bara 10år en gång i livet.  Vi har  klurat och funderat här hemma. Vi har pratat en del om dykning här hemma. Både jag och mannen är dykare, även om det är länge sedan vi var nere under ytan och andades komprimerad luft. Det är lite klurigt att få till i en vardag av massa jobb och familjeliv. Storebror har dock pratat om att han skulle vilja prova han också. Att han skulle vilja ta dykcert.  Och plötsligt slog det mig.  Att sist jag var nere på Tanumstrand såg jag att de har ett dykcentrum som ligger mellan hotellets lekpark och hotellet. Alltså typ 50m från huvudentrén.

Babysim VästeråsBabysim steg 1 med storebror. Kära nån vad länge sedan det känns.

Jag tog kontakt med centret och till min lycka kör de kurser i ”Bubbelmaker”. Det var lite svävande med vilka datum de kunde köra kursen. Det var mer av ”När vill ni komma?”. Efter lite fixande och trixande så bokade jag in oss på Tanumstrand ”Påsk Family” och drog i samma veva iväg ett mail till dykcentret och bokade in en vuxen och ett barn på bubbelmaker.  Lycka! Det kommer bli så bra. Storebror längtar som en tok tillbaka till Tanumstrand, och att dess utom kunna krydda vistelsen med att få prova på att dyka med regulator kommer bli helt galet bra. Nu är bara frågan vem av oss vuxna som ska få äran att dyka med storebror.  Låt mig vara lite diplomatisk och säga att diskussion pågår.

Första gången som Storebror kom i kontakt med sportdykning var hösten 2008 i AoNang. Vi hade en svensk nanny med oss på båten så jag och mannen i mitt liv kunde dyka tillsammans medans storebror höll ställningarna på båten. 

Men hur som helst
världens bästa födelsedagspresent till
världens bästa blivande 10åring
Fy tusan vad glad han kommer att bli

(och för er som undrar vad vi gör på sportlovet så kika in på INSTAGRAM)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.