Fru Magnolia

Måndag = Sportande och hosta

Måndag = Sportande och hosta

Curling inomhus i Västerås

Kära nån vad storebror hostar här hemma. Det är som om viruset har bestämt sig för att köra en omgång till. Vi tog i alla fall beslut om att han får stå över träningen imorgon. Allt för att försöka se till att hålla oss friska inför nästa vecka. Det är en ständig avvägning det där. När är man tillräckligt för att inte träna. Och var drar man gränsen för att var för sjuk för att åka till skolan. Inte enklet det där.

Curling TGR

Men lite sport blev det idag i alla. Efter middagen åkte curlingen fram och killarna körde några omgångar mot mormor.  Helt klart inspirerade av OS.  Det diskuterades regler hit och regler dit. Och om tidsgränser och poäng. Jag blev alldeles snurrig och ställde mig istället och vek tvätt.  De verkade ju klara av det där alldeles utmärkt utan min hjälp.

Gäddeholm Herrgårdsängen Västerås

När samtliga omgångar och matcher var över begav vi oss till bokbussen.  Något som är helt okej även fast man är väldigt hostig. Lillebror gick loss på ett gäng ”läsa-själv-böcker” och storebror lånade ”Ylvania”. Själv lånade jag en lättläst och lättsam bok som jag inbillar mig blir lagom avancerad att läsa efter en heldag i skidbacken. Vi får se hur det blir med den saken.

Poängräkning i curling

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.