Fru Magnolia

Torsdag = Muskelont

Ett par av skorna fick komma ut och springa igår.  Det andra stod trumpet kvar i hallen. 

Sovit gott?! Absolut inte… Lillebror kom in till oss i natt och har stökat runt i sängen.  Missförstå mig rätt nu. Jag tycker faktiskt det är mysigt när barnen kommer och sover med oss.  Men det får gärna ligga stilla när de sover.  Och inte ta upp en yta i sängen som är ”gånger sig själv i kvadrat”…

Hur som helst. Storebror genomförde skolans Vasa-stafett med bravur igår tillsammans med en kompis. Det hela går ut på att springa en slinga i skogen (1km)medans den andra ska kasta bollar i en hink, allt under en timmes tid. Storebrors lag lyckades springa 12 varv i spåret, alltså 6 varv var.  Inte illa jobbat. På kvällen åkte han sedan och tränade innebandy, och när vi kom hem körde han lite benövningar i TRX’n.  All denna träning resulterade i en viss träningsvärk i benen. Det var med stapplande steg han tog sig ner för trappen i morse.  Jag kanske är lite knäpp. Men i min värld är träningsvärk kvittot på väl genomförd träning.  Så BRA JOBBAT storebror.

Själv är jag just nu långt ifrån träningsvärk. Inga löppass gjorda denna veckan, några taffliga försök till TRX träning. Igår valde jag att powerwalka 6km istället för att springa. Så himla olikt mig.  Men jag har inget sug just nu.  Och då får det vara som det är.  Och vem vet, jag kanske klämmer en mil ikväll. Om jag vill, kan och orkar. Eller så ligger jag på soffan och dricker te. Svårt att veta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.