Fru Magnolia

Lördag = Grytbröd och dagens planer

Lördag morgon. En lugn sådan. Pojkarna sov hos morbror med fru i natt. Något dem har längtat ihjäl dig till. Kvar här hemma blev jag och mannen. Och vad gör man när man är själva hemma.

Jo man äter gott, tar långa promenader tillsammans och tränar.  Just nu väntar jag på att frukostbrödet ska gå klart i ugnen.  Dagen till ära provar jag att laga ett grytbröd.  Jag valde dock att använda lite andra mjölsorter än vad receptet föreskrev.  Så det ska bli mycket spännande att prova resultatet. Efter frukost blir det nog en promenad. Frågan är om vi ska våga oss ut på isen kanske. De ska ju köra Arosrännet i morgon, och det måste ju betyda att isen är säker. Så säker att till och med jag vågar mig ut en bit.

Jag borde även ta mig ut på en löpruda. Har några km kvar att beta av innan jag nått mitt veckomål. Jag tänker en mil i ett lugnt mystempo. Inte köra slut på mig själv.   Vill ha ork kvar till att köra lite bålträning i TRX’n också.  Just bålen är en instabil historia hos mig, Så det skulle vara grymt om jag kunde hitta ett pass som går snabbt att göra och är grymt effektivt. Ett sånt pass som man liksom bara kan riva av direkt när man kommit hem från jobb utan att hålla på med en massa förberedelser.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.