Fru Magnolia

Onsdag = VI VANN träningsjakten!!!

Onsdag = VI VANN träningsjakten!!!
Inlägget innehåller information om PR-resa till Tanumstrand

Träningsjakten Tanumstrand uppdragSvåraste uppdraget på hela träningsjakten. Stå stilla, tyska, med näsan ut över vattnet i 1min. Nästan omöjligt när man är i tävlingsmood!

Det var ingen tävling. Absolut inte. Men ni vet ju hur det kan bli. När man delas in i lag, får en viss tid på sig att utföra uppdrag och där olika uppdrag har olika poäng.  Klart att tävlingsmänniskan i sig vaknar till liv.

Passet efter lunch på lördagen var ”Träningsjakten”. Tänk dig en Pokemanjakt, där man istället för att samla små djur ska göra olika uppdrag så som glädjetjut, ansiktsgymnastik, svara på frågor och olika träningsuppdrag typ 20 upphopp, springa med pilatesboll i hotellkorridorer eller situps på bosu boll.  Sen gäller det att vara taktisk, lägga upp en bra rout och springa på mellan stationerna. 

Vi drog på rätt rejält. Hade en kartläsare som drog på ett rätt högt tempo och la upp en plan. Vi swoschade genom kontrollerna. Sprang obanat genom skog, över äng och skuttade över(i) vattendrag. Vi tog oss hela från Tanumstrand, genom skogen, upp till Sportshoppen. Där väntade nämligen 75poäng om man lyckades utför uppdraget. Banans högsta poäng. Klart att vi skulle ha den. påvägen från Sportshoppen växlade vi upp i löptempot och lyckades med konststycket att samla in några poäng precis innan målgång . Jag kan meddela att det brände på bra i låren när vi sprang. Men helt uppenbart fanns det en växel som jag inte tidigare kört.

Om ni åker iväg på BoostCamp på Tanumstrand rekomenderar jag verkligen at ni är med på detta lite halvgalna utepass. Det är hur skoj som helst.

Vem som vann?
Vi!
Och ganska stort dessutom
Men det var ju ingen tävling
Officiellt i alla fall

Resultat Träningsjakten Tanumstrand

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.