Fru Magnolia

Söndag = God morgon TRÄNINGSVÄRKEN

Söndag = God morgon TRÄNINGSVÄRKEN
Innehåller info om PR-resa till Tanumstrand

Utsikten från min balkong här på Tanumstrand. Det är verkligen helt magiskt vackert på mornarna här. Igår morse var det ett halvgalet gäng som bade och bastade klockan 07:00. Vi var inbjudna…. och tackade artigt nej. Det låg ett tunt lager is på vattnet. Och det brukar ju kunna vara en ledtråd till hur varmt vattnet under är. Sen ville jag faktiskt ha sovmorgon. Ladda kroppen inför gårdagens 6 pass. 

Jag ska vara ärlig. Jag är lite stolt. För första gången på boostcamp så genomförde jag samtliga pass som jag planerat att göra igår. Ljuvliga pass på alla sätt och vis. Lagom tunga och lätta att anpassa efter egen förmåga (det är så himla blandat med människor här. Allt från välsvarvade MMA människor till någon som gett sig själv ett nyårslöfte om bättre livsstil och ser boostcamp som ett startskott. ) Jag tar dock alltid i max. Svårt att reglera växlarna där. Galet trött efter varje pass, men påt igen bara…..15min senare. Nu är passen väldigt olika och riktar in sig på olika saker. Och tur är nog det. För annars hade nog ingen orkat köra på.  Men 6 olika pass. Helt galet bra gjort av en som enbart springer, och inte tränar styrka.

Men, idag känns det i kroppen vill jag lova. Tjohoo! Jag hade känning i baksida lår redan igår kväll. Och låt mig vara tydlig. Jag är gruvligt tacksam för att jag har baksidalår och att de svarar bra på träning. Jag får helt enkelt välja att fokusera så.  Nu är det ju så, att Jonna ska köra GRID med oss om sisådär 30 min. Och vis av erfarenhet så kan det vara ganska smärtsamt. Speciellt om musklerna är väldigt ömma av träning. Men jag väljer att gå på passet ändå. För jag vet hur härligt det är efteråt. Hur bra trötta muskler mår av det.

Om ni undrar varför det är så få bilder på en svettig Anna med andnöd från eventet, kan jag meddela att jag fokuserat på att träna, andas och inte hitta bortförklaringar till varför jag inte ska genomföra passen. Så ni får hålla till godo med utsikter och bilder på mat.  Och på tal om mat…. middagen igår var ljuvlig.

Nepp, skutt iväg (läs: hitta gångstil som inte gör ont)
Nu kör vi boostcamp dag 2
Jag har TRE pass inbokade

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.