Fru Magnolia

Lördag = ”Julegranen den ska ut ut ut….”

Lördag = ”Julegranen den ska ut ut ut….”

Julegranen den ska ut

Tjugondag Knut idag. Och granen den ska ut! Jag är himla imponerad av mig själv att jag lyckats stå ut med granen så länge. Tidigare år har den fått vika hädan redan i mellandagarna. Men i år har jag inte stört mig på den alls. Den hade gott kunnat få stå kvar en vecka till.

Och när julgranen skickas ut så ska julgodiset ätas upp. Storebror dukade fram något av allt.  Nu har vi faktiskt inte ätit så mycket av godiset under ledigheten. Så det finns en hel del kvar. Vilket naturligt vis ledde till sockertunga magar idag då vi tappert försökte äta upp det mesta. Vi misslyckades, och får göra ett nytt försök i morgon helt enkelt. Det som sedan blir kvar får åka i sopen. Någon måtta på ätandet får det lov att vara.

Även adventsljusstakar och stjärnor har plockats ner. Så julen är verkligen utstädad. Skönt! Det kommer att firas ikväll med att äta grillade revben med coleslaw och klyftpotatis. Köttet har puttrat en bra stund på spisen nu och väntar på att smetas in med en riktigt sliskig glace.  Lite gott vin till det och sedan är måltiden komplett.

Så vi sjöng ”Julegranen den ska ut ut ut ut”
Och firar med att starta grillen
Ska vi säga att det är vår nu kanske?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina Gunnardo

    Hähä, vi slängde också ut granen idag. Men jag tyckte verkligen om den. Och kanske har jag inte stört mig på den för att vi fick julkänsla ganska sent i år. Men nu är det ändå skönt att den är borta och att vi har lite mer plats igen =P