Fru Magnolia

Torsdag = Telefontid angående Pokemon

Torsdag = Telefontid angående Pokemon

En något suddig del av familjen. Suddig med lycklig. Sekunden senare försvann storebror iväg till telefonen för att ringa, igen, och jag och lillebror la oss för att läsa ”Snabba fakta om hajar”. 

Torsdagkväll, och mannen i mitt liv är iväg på någon form av jobbgrej. Jag vet att han är i stan, skulle ha nå möte. Men mer än så håller jag inte reda på. Han kommer i alla fall hem ikväll. Och det är gott att veta.  Jag och killarna har lyxat till det med att äta rester och grönkålssallad. Lillebror var lycklig att få äta svamprisotto och kokt potatis. Storebror blev mycket nöjd över att det fanns rester av linssoppan kvar. Själv åt jag en mix av det mesta.  Mätta blev både vi och de goda magbakterierna.

Telefontid angående Pokemon

Storebror har även ringt till morbror för lite telefontid angående Pokemon. Fritidspedagogen kom fram till mig idag när jag hämtade storebror och var mycket nöjd över att ha kommit på en aktivitet som storebror faktiskt fastnat för. Att bygga upp en Pokemon värld på en av de stora vita väggarna i ett av rummen. Så nu ska storebror rita Pokemons och allt annat som kan tänkas behövas i den där världen, klippa och klistra. Och då var det något som han var tvungen att ta reda på, några namn tror jag. Och vem är då inte bättre att ringa än morbror. Det roliga är att han 60min tidigare ringt morbrors fru för att berätta att han nu läst ut ”Harry Potter och fången från Azkaban”. Det fanns visst en del att diskutera där med.

Nu sover killarna förhoppningsvis. Och jag sitter i soffan och dricker julmust och äter choklad. Det var ju det där med att lägga till goda vanor, så löser sig resten med tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.