Fru Magnolia

Onsdag = Smärtfri?

Onsdag = Smärtfri?
Smärta axel

Smärta axel under behandling efter ordination av PT Ambjörn

Möt min gräsklippestartare. Jag vet att det ser ut som en hantel modell budget, men låt dig inte luras. PT-tjejen menar att just denna accessoar ska dras i en rörelse som om man startar en gräsklippare. Gärna med extra höftgung. Så att hela skulderbladet liksom dansar utan att musklerna jobbar. Är ni med? Jag kan lova att jag blev lite lätt förvirrad när rörelsen dessutom ska göras som passgång.  Men vad tusan, bara gör och sluta analysera. Det verkar ju i alla fall funka. Så tre gånger om dagen startar jag gräsklipparen.  Men då jag saknar hantel på jobb, använder jag en ickebudget-temugg med Tingeling-motiv istället. Funkar fint det med. 

Så trött idag. Igen. Fortfarande?   Alltså trött i huvudet och kroppen. Dränerad. Att gå runt och har ont är verkligen som att ha en kran som ständigt droppar. Droppar ut energin och orken.  Men jag hoppas, håller mina tummar hårt, att det är nu det vänder. För vet ni vad. Jag har sovit min första hela natt utan att vakna av smärta på säkert en månad. Helt galet.  När jag vridit och vänt på mig under natten så har jag liksom vaknat på rutin, som om kroppen förväntat sig att det skulle göra ont, men istället hajat till av insikten ”Det gör ju inte ont!”.

Jag var hos PT-Ambjörn igår och fick göra dem mest knasiga sakerna. Jag ska erkänna att jag var lätt skeptisk, men ibland måste man bara vara öppensinnad och sluta analysera sönder saker. Bara göra och hänga med. Lita på att andra kan massooooor om rörelse och anatomi, och faktiskt förstår sig på. Och vet ni vad. Jag tror att det funkar. På riktigt.   Nu är jag en positiv pessimist av rang. Så jag vågar inte riktigt ropa hej än.  Det är bättre, men inte helt bra. Men tänk om, bara tänk om…. om det finns en möjlighet till att jag faktiskt kan träna något pass på BoostCamp utan skitaxeln sätter käppar i hjulet. Det vore ju helt galet!

Men nu ska jag ta och starta min gräsklippare för sista gången idag. Och sen ska jag försöka sova. Låta kroppen vila ikapp det som dränerats.  I natt ska jag drömma om saltstänk och träningsglädje. Sussa sött

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.