Fru Magnolia

Måndag = Munktellbadet

Måndag = Munktellbadet

Sista dagen på julledigheten idag. Känns lite tudelat. Både skönt och tråkigt. Som tur är, är ju våren fylld av små miniledigheter här och där, vilket gör resan fram till nästa långledighet lite lättare.  Våren är förvånansvärd oplanerad så när som på Mälarenergi Cup.  Jag har ännu inte tagit mig för at boka in några lopp ens.  Förhoppningsvis blir det en resa med familjen till västkusten, boostcamp och om jag verkligen vill lyxa till det yoga fusion.

Jag och killarna tog oss till Eskilstuna och Munktellbadet. Jag hade hört en del gott om det och varför inte prova. Skitaxeln stoltserade också med en ganska lågmäld ton, så förutsättningarna var goda. Nog för att jag blivit lite av en expert på att simma med en arm,  men det är ju kul om man slitter oroa sig för att minsta lilla rörelse ska skära lit en kniv i axeln. Hur som hellst. Det höll på att gå åt skogen, och då var det inte skitaxelns fel. Utan den totala bristen på parkeringsmöjligheter kring badet. Vilket sörja, milt uttryckt. Efter att ha konsultat två loka äldre herrar fick jag tips om att parkera på andra sidan ån, på en matvarubutiks parkering. Efter att jag hade kämpat mig det (virrvarr) så insåg jag att där fick man stå två timmar med p-skiva. Så den parkeringen gick bort. Killarna i baksätet var något modfällda vill jag lova.  Men efter ytterligare lite trixandet hittade jag en parkering.  Fråga mig inte var, men den fanns, och var inte så dyr.

Men badet då? Jo, ett roligt bad. Helt klart värt ett besök om man bor i krokarna.  De hade endel roliga grejer helt klart.Ta dock med er mat, om ni som jag är lite medveten. Tyckte det var lite saftigt att betala 105kr för en hamburgare med strips.

Så imorgon kör vi igång med vårterminen och vardagen
Och just nu, känns det faktiskt helt okej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.