Fru Magnolia

Torsdag = Innebandy och en plan…

Nummer 41, det är min pojke det. Varför han just valde nummer 41 är för mig en gåta. ”Det är ett bra nummer” var svaret när jag frågade honom. 

Då var Storvreta Cupen igång och VIB p-08röd är taggade.  Dessa grabbar. Så himla skoj att se dem. Och vilka matcher de bjöd på. Laganda, passningar och schysst spel! Sen är de ju inte tillräckligt gamla för att man ska räkna mål än, så hur det gick vet man ju inte riktigt. Officiellt i alla fall (vi säger så här, de fick många bollar i mål, och motståndarlagen några färre….). Men första cupen med övernattning för laget. Så spännande, och så roligt! Luftmadrasser högt och lågt, kuddar, skogränser och lagkänsla. Man minns ju själv hur det var.

Jag sover inte kvar i Uppsala i natt, utan sover hemma. Imorgon är det tre matcher som ska spelas. klockan 08:00, 16:00 och 20:30. Och jag kommer vara med på dem alla, eller i alla fall två av dem. Det kan vara så att mormor får vara standin-supporter på sista matchen. En ska ju upp på lördag med och vara supporter på en morgonmatch. Min plan är att hejja järnet på morgon-matchen, ta mig ut till Sunnersta och springa i ett för mig helt nytt spår (ett mycket backigt sådant enligt utsago) och sedan bege mig till ett badhus för dusch och bastu. En väldigt trevlig plan enligt mig.

Så nu ska jag ta och packa väskan med badkläder och vardagkläder tills imorgon. Träningskläderna åker jag i. Allt för att minimera eventuellt motstånd som kan uppstå imorgon efter matchen. Men just nu är jag jätte pepp.  Faktiskt löjligt lyrisk över att ha en plan om egentid i ett backigt, och säkerligen lerigt, motionsspår.  Tusan vad spännande detta kan bli.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.