Fru Magnolia

Onsdag =Julklapp till mig som (hat)älskar träning

Onsdag = Julklapp till mig som (hat)älskar träning

Julklapp till mig som (hat)älskar träning, Tanumstrand Bostcamp , Göteborgsvarvet

Julklappar är svårt att önska sig tycker jag.  Men jag har i alla fall försökt att få ihop en liten lista. I  år blir det en hel del klappar med fokus på träning. Klappar som jag mår bra av med andra ord.

Träningshelg på Tanum. Jag veeeet att jag varit där massor under det gångna året. Men jag mår så bra av det. Hela jag! Nu såg jag att dem kör BoostCamp i januari igen, några pass är dessutom helt nya. Så jag är grymt sugen på att åka dit och lära mig om TRX träning, köra Step-Up och äta skaldjur.

Startplats i Göteborgsvarvet. Jag är sugen att springa varvet igen. Även om jag har en filosofi om att bara springa  lopp en gång, så är jag villig att rucka på det för just varvet.  Sen skulle jag ifs vilja springa halvmaran i Prag också, (tur att Tomten är rik….)

Nya löparskor. Skulle vilja gå till löplabbet och testa ut ett par skor som passar som ”handen i handsken”. Jag har kört samma modell i ett par år nu, men känner att foten har förändrats med att jag springer mer.

TRX band. Jag har fått för mig att jag faktiskt skulle styrketräna om jag hade ett par i min ägo. Kanske till och med axelskrället skulle kunna tränas upp med hjälp av dem.

Boken ”Jag hatar att träna” av Brita Zackari. Så himla jag. Om jag ska skriva en bok någon gång ska den heta ”Träning är inte ljuvligt, men behövligt” .

Sen önskar jag mig nog en massa icke-träningsrelaterat också.  En fluffig morgonrock från Pelle-vävare skulle inte sitta fel, goda chokladpraliner, en ny kamera (sa jag att Tomten är rik), snö i mängder och gott bubbel att njuta av på julledigheten.

Lite så tänker jag
Men mest av allt vill jag har en lugn jul helg
med dresscode pyjamas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.