Fru Magnolia

Tisdag = Att slå sig själv

 

Lillebror nu ikväll. Efter middagen var det väldigt viktigt att han skulle förevisa ett gäng trolleritrick. Han hade byggt in sin lilla scen och satt stolt och trollade för mig. Det var kort, magiska ringar, bollar och snören som gick av.  Det fick bli vår kvalitetstid tillsammans nu ikväll.  Det är svårt att hinna med annars tycker jag. Allra helst när storebror ha träning på kvällen. Man får liksom trycka in närvarotiden. Men det är så värt det. Och det är så viktigt. 

Idag lyckades jag med något som jag aldrig trodde jag skulle uppleva. För mig är det hur stort som helst. Jag sprang 6km och håll en km-tid på under 5min/km på varje km. Alltså, inte bara snitt tiden låg under 5min/km, utan varje km.  Helt galet! Dessutom var jag inte tokslut efteråt.  Men när jag sprang kändes det  som om jag sprang på et löpband. Bara matade på med varje steg, men tog mig knappt framåt. Tänk vad fel jag hade.

Nu är det kväll hör hemma. Killarna är nattade och jag ska snart ta och krypa ner jag med.  Är så trött. Sover lite halvtaskigt just nu då den där dumma axeln håller mig vaken på nätterna.  Men nu har jag bestämt att jag ska ta en ipren innan jag somnar, med förhoppningen om att få en hel natts sömn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.