Fru Magnolia

Tisdag = Den första ängelen

I går kväll, efter middagen, tog killarna på sig pannlamporna och så traskade hela familjen ner till badplatsen i mörkret. Det var helt vindstilla ute och snöade lätt.  Pojkarna var lyriska över de 5mm snö som fallit. Väl nere vid badplatsen samlades det snö till små bollar, ritades hjärtan och säsongens fösta snöängel gjordes.  Med gloria och två stora ögon Så om den inte har snöat bort, så finns det en helt fantastisk snöängel på bryggan i Gäddeholm.

Idag kör vi vanlig tisdag. Storebror är frisk. Eller han var nog aldrig sjuk. Igår, innan han skulle somna, så kom han fram till mig och sa ”Mamma, jag vet nog varför jag inte mådde bra i morse, jag hade alla känslorna i magen, förutom dem glada. Jag var arg, ledsen och tröt samtidigt”. Han är så klok Storebror. Nu blev det ju en hyfsat bra skoldag igår i alla fall. Vi han med att läsa, letade reda på matteboken på nätet och räknade division, hade musiklektion(pianospel), NO (jobbade med rymden) och lite lunchrast med långpromenad.  Men idag blir det som sagt skolan. Vilket han är mycket nöjd med, fröken är bättre på att lära ut än mamma (tacka sjutton för det, det finns en anledning till att det tar ett x antal år på högskolan och en hel hög med arbetslivserfarenhet  för att bli en duktig pedagog).

Sen är det innebandyträning ikväll. Och förhoppningsvis lite löpning för min del. Sen får jag inte glömma att åka till ICA och handla ingredienser till pannkakstårtan. Det är ju en viss herre här hemma som fyller år i morgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.