Fru Magnolia

Fredag = Storebror på SPA

  Inlägget innehåller info om PR-event på Tanumstrand

Idag var det dags för storebror att äntligen få besöka ett riktigt SPA. Det gäller att passa på när Tanumstrand öppnar upp sitt SPA Horisont för barn nu under höstlovet. Han var tokpepp och nyfiken på vad det där med SPA innebar. SPAt på Tanumstrand är förhållandevis stort. Flera olika sorters bastu, bubbelbad, varmbasäng, fotbad, varma hällar, ljusterapirum allt inbakat i en fantastisk miljö och en vidunderlig utsikt.  Och allt skulle testas.

Vi började med att sätta oss på de varma hällarna och åt lite frukt.  Storebror tog in omgivningen och satt mest tyst och bara var.  Vi begav oss sedan vidare ut på balkongen för lite bubbelbad.  Återigen var vi mest tysta. Storebror tog liksom in omgivningarna och bara njöt. Han är sådan. Ser det vackra, och nockas av det.  Vattnet var dock väldigt varmt, så efter en stund gick vi in igen och bestämde oss för att prova det där med att gnida in sig med is. Alltså riktig is. Iskall is…

Det där med isen var verkligen storebrors grej. Vi varvade ångbastu med is-skrubbning. Och jag måste ändå hålla med om att det var skönt. Bäst var det när storebror liksom masserade min rygg med is i händerna.  Vi var på SPAt i nästan två timmar. Under hela tiden var storebror lugn och samlad och anammade SPA andan.  Han visade andra respekt, och blev på så vis visad respekt av de andra vuxna som var på SPAt.  Och det märktes att han växte med det .

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.