Fru Magnolia

Onsdag = Att vara fin

Lillebror är så himla härlig. För honom är känslan av att ”vara fin” så himla viktig. Kläderna väljs med omsorg på morgonen, och det är inte alltid jag förstå kriterierna för just ”fin”, men då det är en känsla, så låter jag det vara som är och bli som det blir.

Håret har vait något av ett litet bekymmer för lillebror. Just när det gäller ”fin”-känslan. Han vill gärna ha långt hår, och snelugg. Men vi har låtit det vara som det är. Landat i att det måste få växa ut och att vi måste låtaen frisör klippa håret framöver, så det blir precis som an vill. Men idag, när han stod där framför spegeln och verkligen försökte få luggen att fästa lite snett, så bestämde jag mig för att det var dags för lite hårjox. Lillebrors lugg skulle få sig en omgång av vad som fanns hemma i jox-väg, allt för att sneluggen skulle få ligga där han ville ha den. jag lyckades rota fram hårskum och hårspray.

Och gissa om lillebror blev lycklig. Han fullkomligen studsade av glädje, älskade unge.  Så nu tänker jag att vi behöver uppdatera hårjox-beståndet här hemma.  Kanske vore det på sin plats med lite vax, eller nått. För det är klart att ”fin-käslan” även ska få innefatta håret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.