Fru Magnolia

Söndag = Acro-yoga med barnen

Nu har jag landat här hemma efter bilresan hem. barnen mötte mig i dörren med stora kramar och massor med kärlek. Som jag saknat dem i helgen. Saknat så det gjort ont.  De bubblade på om orienteringstävlingen de sprang idag. Båda pojkarna briljerade så klart.  Och mannen i mitt liv lika så.

Sen frågade dem vad jag gjort i helgen. Och jag berättade såklart. Om all yoga, skratten med tillsammans med vännerna, SPAt och om att jag hängt upp och ner i luften. Precis som en riktig cirkusartist.  Och det ville barnen prova.  Så direkt efter middagen gjorde vi några av övningarna vi gjorde på acro-yogan.  Båda barnen tyckte att det var fasligt festligt.  De skattade stort. Men efter ett tag släppte faktiskt skratten, och de kunde slappna av där uppe i luften.

Jag tänker att detta är något som jag och barnen ska jobba lite med. Acro-yoga. När de är hemma i rörelserna ska vi ta och lägga till lite kontrollerad andning.  Tänk vad härligt det hade varit att åka iväg på en hel träningshelg hela familjen där acro-yoga hade varit en del av helgen.  Och varför inte lite SUP-yoga med. Jag vet att mina barn hade uppskattat det till tusen.

Nu ska jag ta och hoppa in i en varm dusch och smälta lite av intrycken från helgen. För så här är det. Kombinationen träning, Tanumstrand och goda vänner gör gott för både kropp och själ, även om det kan göra en aningens ont.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.