Fru Magnolia

Torsdag = En bättre patient

Killarna kvällspysslar pappersflygplan. Klipper och viker och försöker nå någon form av perfektion.

Idag har jag tränat på att vara patient. Avskyr det.  Nu var det ifs bara provtagning, så det var inte så avancerat. Enligt mig togs dock fel prover, men den diskussionen får jag ta med läkaren nästa vecka.  Och då blir det jobbigt på riktigt. För mig.  Man kan ju tycka att jag borde vara rätt duktig på det där med att vara patient. Men nej. Inte alls. Den som har mig som patient tycker nog att jag är en lätt sådan. Men jag själv ser till att vara lätt att ha att göra med, för jag vill inte vara jobbig. Typ. Så galet så det finns inte, jag vet….

Annars rullar vardagen på. Storebror fick åka ”lokal-taxin” hem från skolan idag. De fick bli så då han vill  ta med sig en kompis hem från skolan, och kompisar inte får åka skolbussen.  Då vi har anropsstyrd lokalbuss (läs: TAXI) så får jag boka den när kompis ska med hem. Det är ganska lyxigt att åka taxi direkt hem för 12kr.

Lillebror har haft det fantastiskt roligt på fritids idag. De har åkt ler-kana ner för en pulkabacke. Jag fick med mig två kassar hem fulla med blöta och leriga kläder. Det har regnat mer eller mindre konstant sedan i måndags, så lera och vattenpölar finns det gott om.  Så nu gör tvättmaskinen varm och jag hoppas att det mesta hinner torka tills imorgon, så han kan använda det imorogn igen, när han åker lerkana.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.